Goji a rakytník z himalájské oblasti
27.3.2019

Zamilovali jste si plody goji nebo rakytník? Plody kustovnice čínské i rakytník prapůvodně pochází z Himalájské oblasti, jejich přirozené prostředí je tedy severní a západní Čína, Tibet nebo i Korea a Japonsko. V českých podmínkách nelze vypěstovat plody s tak vysokým obsahem vitamínů a lahodnou chutí.
Proč mají původní odrůdy goji a rakytníku jinou kvalitu?
Pro kvalitu a léčivé vlastnosti rostlin je důležitých několik faktorů - druh rostliny, místo výskytu, podmínky pěstování, sběru a zpracování. Plody té nejkvalitnější tibetské odrůdy s maximálním obsahem vitamínů a minerálů vypěstujete jedině v jejich domovské oblasti, kde vysoká nadmořská výška, blízkost silného slunce a velké rozdíly denních a nočních teplot vdechují život rostlinám, květům a plodům, které obsahují výrazně vyšší koncentrace účinných nutričních látek nežli stejné druhy vypěstované jinde.
Naše produkty z goji i rakytníku z Tibetu jsou zaručeně bio, sbírané ručně a zpracovány tím nejšetrnějším způsobem bez přidaných umělých látek.